søndag den 3. oktober 2010

Septemberdage : En god dag i Fredericia i påklædningsdukkernes tegn og mit gode loppemarkedskøb

Den 25. september var jeg til påklædningsdukketræf i Fredericia arrangeret af Lise Rasmussen og Birgitte Glob. Vi var cirka 50 deltagere fra Jylland, Sjælland og Fyn.
Fra kl. 11-12 afholdtes et møde omkring stiftelse eller ikke stiftelse af en forening. Deltagerne blev enige om ikke at bruge tid på en forening med vedtægter, formand, kasserer m.m.. Til gengæld blev vi enige om at være mere aktive på mødestedet "Paperdoll" på Groupcare.
Anden del af træffet handlede om køb og salg af påklædningsdukker. Cirka halvdelen af deltagerne havde medbragt påklædningsdukker, de ville sælge. Nogle gik efter specifikke dele fx en barnevogn til en baby eller en helt speciel kjole til Marie. Jeg gik efter hovedsageligt efter Iben Clante og Dorte Kortzau, men købte en hel masse andet jeg ikke kun stå for. Blandt andet nogle fine amerikanske blad-pd'er fra 1920'erne og 1930'erne, en dejlig elefant fra 1970'erne, hvor det yndige ikke er helt så fremtrædende. Jeg fandt ikke noget Dorte Kortzau, som jeg synes jeg havde råd til. Desværre er vi mange om buddet og det hæver priserne. Det samme gælder for fx Christel, Ellis, Illa Winkelhorn m.fl.
Nu glæder jeg mig til nogle stille weekender, hvor jeg kan dykke ned i min fine og gode køb.

Denne weekend (2.-3. oktober) har jeg brugt tiden på at sortere mit loppemarkedskøb, som jeg købte på Spejdernes loppemarked i Knebel. Jeg gav 170,00 kr. for hele stakken på auktion og nu har jeg gennemgået dem alle (næsten). Der var ialt 60 påklædningsdukker + det løse (tøj, babyer, smådukker - som jeg ikke ved hvor det/de hører til). Der var flere Agathon-dukker. Nogle var desværre grimt klippet ud, men det var så heldigvis, dem jeg havde i forvejen. Andre var meget fine og havde rigtig meget tøj. Der var meget Christel iblandt - bl.a. PUK, den lille elefant, 4-5 småpiger, en baby, en stor pige og en mellem dreng og så noget løst tøj, hvor ejerinden er blevet væk.

En efterårshilsen fra


Margit

Ingen kommentarer: